La salut, bellesa i benestar són expressions naturals de l'equilibri entre el cos i la ment.

 

Els Rituals ALQVIMIA ofereixen una combinació única per cos, ment i ànima, que ajuden a mantenir o restablir aquesta harmonia.

& Ritual Oasi de la Serenitat. Durada: 90 min.

Elimina l'estrès de cada dia amb aquest ritual de SPA que consisteix en la combinació d'un tractament corporal anti-estrès i un tractament facial nutritiu i hidratant. Proporciona una sensació de pau i relaxació que es transmet per cos i ment, proporcionant un benestar profund indispensable per poder seguir vivint en harmonia.

 

& Ritual Reina d' Egipte. Durada: 90 min.

Deixa't seduir per l'aroma enigmàtic de la Reina d'Egipte, inspirat en Cleopatra, una de les dones més fascinants de la història. Aquest Ritual de Bellesa, amb embolcall de sals del Mar Mort i fragàncies exòtiques amb matisos d'encens i mirra de l'Oli Corporal Reina d'Egipte, rejovenirà la teva pell retornant-li la seva bellesa i atractiu natural, i et farà sentir com una autèntica reina.

 

& Ritual de l' Orquídea. Durada: 90 min.

Un rostre radiant, una pell fresca. Convida a submergir cos i ment en un regne de perfums estimulants, sensacions pures per a un dia molt especial on tu seràs el centre d'atenció. Embolcalls, algues, sals, banys i una infinitat d'essències exòtiques formen part d'aquest espectacular tractament de bellesa, relaxació i feminitat.

 

& Ritual Eternal Youth. Durada: 120 min.

Exclusiu i luxós ritual profundament rejovenidor amb la combinació dels productes de la nostra gamma Eternal Youth. Gaudeix d'aquest tractament facial i corporal que gràcies a la seva exclusiva fórmula de la més alta qualitat ajuda a aconseguir una harmonia holística de cos, ment i ànima, a més de recuperar o restablir la joventut.

& Ritual Jardí dels Desitjos. Sensuality. Durada: 120 min.

Potència i augmenta la teva sensualitat femenina per seduir, atreure, fascinar i gaudir amb aquest ritual facial i corporal inspirat en les extraordinàries propietats de les flors femenines del nostre jardí dels desitjos. Deixa't seduir amb l'exclusiu aroma a Rosa, Neroli i Gessamí del nostre oli Sensuality, que et deixarà una pell llisa, suau, jove i t'ajudarà a sentir més bella des de dins equilibrant la teva energia femenina.

& Ritual Jardí dels Desitjos. Seductive. Durada: 120min.

Ritual facial i corporal pensat exclusivament per a l'home, basat en les extraordinàries propietats del nostre oli Seductive Man compost de les millors matèries primeres del món. La combinació de les més poderoses essències, llavors i fustes nobles aplicades amb la delicadesa i professionalitat d'unes mans expertes provoquen el despertar a un món d'agradables sensacions, que alhora equilibren l'energia masculina.

& Ritual Mother-To-Be. Durada: 90 min.

Gaudeix d'un moment màgic durant l'embaràs amb un aquest Ritual de SPA. Rebràs un massatge corporal drenant, relaxant i nutritiu realitzat amb el nostre Oli Corporal Preventiu Anti-Estries, que et aportarà sensació de lleugeresa i frescor a més de l'opció de gaudir d'un facial essentially Beautiful personalitzat amb el que aconseguiràs una pell suau i nodrida, i una sensació de pau i tranquilitat.

  • Icono social Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon