Descobreix l'alliberació de les tensions, la calma interna, el benestar.

Una transformació del teu cos i ànima a la mà del món dels massatges, de l'aromateràpia i dels olis corporals i essencials d'Alqvimia.

Terapeutic

Es treballa intensament per alleugerar el dolor articular i d'aquesta manera proporcionar un benestar màxim calmant i relaxant les zones més problemàtiques del nostre cos.

Relaxant i calmant

La sinergia del massatge i dels olis essencials relaxants d' Alqvimia, alliberem les tensions acumulades ,estrès i aportant al cos i a la ment fluïdesa, calma, tranquil·litat i benestar.

Recuperador

Adient per després de qualsevol activitat física. Disminueix la fatiga, oxigena la musculatura, la relaxa i activa la microcirculació. És regenerador i restaurador.

Cames cansades

Tot el que les teves cames necessiten: descongestionar, calmar i refrescar. Amb aquest efectiu tractament  d'Alqvimia que activa la circulació de retorn i el sistema limfàtic aconseguiràs unes cames lleugeres i confortables.

Reflexo podal

Deixa que els teus peu parlin.

Una teràpia reflexa adequada sobre els punts reactius buscant la recuperació del teu equilibri funcional.

Un tractament integral de benestar a través dels peus.

Holístic

Tractament holístic per al reequilibri dels xacres

que proporciona una perfecta harmonia entre el cos, ment i esperit a través d'exquisits olis essencials combinats amb el poder de les pedres precioses.

  • Icono social Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon