Un regal per la teva ànima.

BIODINÀMICA CRANEOSACRAL

Tècnica manual desenvolupada per l'osteòpata William G. Sutherland. La paraula craneosacre/a ve dels mots crani i sacre, els dos pols del sistema nerviós central, incloent-hi el cervell, les estructures que l’envolten i els fluids.

La biodinàmica craneosacral és una tècnica de palpació suau en diferents parts del cos (crani, sacre, diafragma, peus..) que permet alliberar tensions, emoción… i ajuda a restablir l’equilibri, el benestar corporal i emocional.

La qualitat, potencia i el ritme d’aquests impulsos del cos ens permeten determinar el nostre estat i la vitalitat que tenim.

 

En la sessió alliberem les zones de bloqueig i deixem que les sensacions i emocions sorgeixin i et permetin connectar amb el teu jo profund, des d'un lloc segur, acompanyat, per tal de crear el teu camí cap al benestar, l’harmonia i la salut.

 

Està molt recomanat per a qui necessita recuperar l’equilibri físic, els hàbits del son o vol reduir el cansament.

Si passes per moments d'estrès, falta de concentració, processos de canvi: separacions, pèrdues, feina, malaltia, vellesa, maternitat, adolescència...

 

HOLÍSTIC

Energia,Espiritualitat, massatges, benes

Un estat de pau interior, que et convida a la meditació i a l’oració profunda

La Saviesa Profunda originada a Orient que concep la salut com l'harmonia entre els tres cossos: Físic, Energètic i Mental. El cos energètic és l'anella entre el Físic i el Mental, sent el pont d'enllaç per a la unió entre el cos i la ment.

 

Els centres energètics d'aquest gran sistema són els anomenats Txakres. Hi ha set txakres principals i incomptables de menors. Tots estan units per un canal energètic que corre al llarg de tota l'espina dorsal i per on flueix l'energia vital.

 

Aquest ritual holístic proporciona un reequilibri del Cos-Ment-Esperit a través dels més exquisits olis essencials combinats amb el poder de les pedres precioses i aplicats en els punts energètics o Txakres.

TRACTAMENT DE LA MOXA ALQVÍMICA

Moxa Alqvímica

Tècnica ancestral amb innombrables virtuts per a la salut física, emocional i espiritual; amb gran poder rejovenidor que tornarà l'energia i llum en activar el foc intern.

Mitjançant la combustió (moxibustió) d'un cigar pur elaborat d'artemisa sobre la zona del segon xacra, estimulem el sistema circulatori i induïm un flux millorat de qi o txi (energia vital).

 

Proporcionarà una sensació de calor, benestar i confiança, a més de tenir un gran poder rejovenidor.

 

Et tornarà energia i llum en activar el foc intern.

 
 
 

TEST DE L'EDAT BIOLÒGICA

Mètode d' Alqvimia

 

És una de les Eines d'ALQVIMIA per conèixer la veritable edat que té el teu cos i així oferir-te els productes més adequats per aconseguir rejovenir-i mantenir-te sa.

 

Un sistema de control en què podràs quantificar els teus avenços i comprovar l' eficicacia dels nostres productes.

 

Regenerar i rejovenir és possible.

 

FLORS DE BACH

La salut depèn d'estar en harmonia amb les nostres ànimes"

Edward Bach "


Les Flors de Bach són una sèrie d'essències naturals utilitzades per tractar diverses situacions emocionals, com pors, soledat, ira, vergonya, falta de concentració...
El Dr Bach era un gran investigador, a més de metge i homeòpata. Va experimentar amb diverses flors silvestres natives de la regió de Gal·les, a Gran Bretanya, d'on ell era originari, fins a trobar 38 remeis naturals.
A aquestes 38 flors se'ls anomena Flors de Bach.
Va ser d'aquesta manera que va desenvolupar la Teràpia de les emocions.

 

Les emocions influeixen en tots els aspectes de la nostra vida
És que no hi ha hagut ocasions en què has tingut un dia terrible a la feina, perdent documents, ensopegant amb les taules i fins i tot sentint dolors a tot el cos? No se t'ha acudit pensar que es devia a la teva situació emocional del moment?

RAINBOW ESSENCES

Tots tenim llocs, persones o coses que estimem i que ens fan sentir feliços, còmodes o pacífics.

Aquesta és una energia curativa positiva .

Les Essències Rainbow són combinacions especialment energitzades de pedres precioses i essències de flors, que estan precisament sintonitzades amb els nostres chakres (centres energètics) i el nostre biocamp (aura).

 

Les essències s'elaboren recorrent a la font d'energies positives de tot el món (minerals, flors, aigua de llocs especials i sagrats) i combinant-les, afinant cada essència ..

 

Rainbow Essences és l'eina perfecta per a aquests moments en què et sents desequilibrat. Pot ser que estiguis estressat per la vida, el treball i les relacions. O potser es veu afectat per un gran esdeveniment de la vida, com mudar-se de casa, canviar de feina, un nou bebè o la pèrdua d'un amic o ésser estimat. Tots aquests esdeveniments poden afectar com ens sentim i llençar la nostra energia en desordre.

 

Mètode desenvolupat per Renata & Steven Ash.

 

REIKI

Rei - Energia del Cosmos, Univers.

Ki- Energia vital que configura l'organisme.

 

És una tècnica de canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de les mans sobre el cos.

 

Un tractament holísitc per el teu cos, emocions i esperit.

PÈNDOL HEBREU

pèndol_hebreu,_cursos,_nanameguri,olot.p

El tractament amb el pèndol hebreu consisteix a fer un protocol de valoració permet detectar els desequilibris en les seves primeres fases, abans que es manifestin en el cos fís i irradiar amb la targeta que sigui més adient per la persona.

Una neteja energètica per sanar els bloquejos, disfuncions i ens assenyala quan el desequilibri ha estat produït per energies denses i externes en procés d’evolució (màgies).

 

LECTURA DE REGISTRES AKÀSHICS

Aprèn a connectar amb la teva ànima.

Els Registres Akáshics són una memòria universal de l'existència, un espai multidimensional on s'arxiven totes les experiències de l'ànima incloent tots els coneixements i les experiències de les vides passades, la vida present i les potencialitats futures.

 

Aquest sistema energètic conté totes les potencialitats que l'Ànima posseeix per a la seva evolució en aquesta vida i la seva veritable raó de ser, el sentit de l'existència. Existeix per al plànol individual, planetari i universal amb diferents freqüències vibratòries.

 

A Egipte es coneix com les “Taules de Thoth”, en la Bíblia com a “Llibre de la vida“, en l'Islam com a “Taula Eterna” i els Mayas els denominen el “Banc Psi”.

 
  • Icono social Pinterest
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon